Smart Solar Bankjes

Intelligent straatmeubilair, topdesign dat past in de verschillende architectuur van stadscentra, pleinen, parken en winkelcentra.

Steora

Eén ontwerp, zes verschillende types. 

Steora is verkrijgbaar in zes verschillende soorten, van even slim ontwerp stijlvol en innovatief, passendin moderne en traditionele architectuur.. Alle Steora-modellen hebben dezelfde kern PV-modules, apparaatopladen, Wi-Fi, omgevingslicht, gegevensverzameling, koelsysteem en het dashboard. Wat elk model onderscheidt  zijn de extra functies als de super heldere 19inch display van Steora Urban, of de Steora E speciale functies voor gebruik binnenshuis, enz. Meer weten? klik hier.

Monna

Welkom in de wereld van slimme fietsuitrusting.

Monna is de meest geavanceerde multifunctionele bank ooit ontworpen voor zowel stedelijke als landelijke gebieden. Met behulp van het beste van onze best verkopende  slimme bankjes:  opladen slimme apparaten, Wi-Fi, straatverlichting, digitale reclame, sensoren, het verzamelen van gegevens. Zo hebben we een zonne-energie fietspunt dat wordt geleverd met fietsenrekken, reparatie van gereedschappen, en stopcontacten voor het opladen van elektrische fietsen. Meer weten? Klik hier.

Nieuwe modellen

Introductie van nieuwe Steora-modellen

Classic, City en Cyclo zijn onze gloednieuwe Steora slimme bankmodellen. We hebben meer dan 18 maanden aan intensief onderzoek en ontwikkeling besteed, ondersteund met vijf jaar ervaring met eerdere zes Steora-modellen, om de beste slimme bank ter wereld ooit te ontwerpen. De nieuwe Steora-banken zien er uit als de gewone banken, kosten als gewone banken – maar bieden talloze functies die steden en openbare ruimtes transformeren in moderne, verbonden en zelfvoorzienende omgevingen waarin nieuwe en opwindende technologieën zijn verwerkt. Meer weten? klik hier.

Solar powered

Cooling system

Ambient Lighting

Wifi

USB connectors

Wreless charging