Smart City Design

Nieuwe generatie zonne-energie gevoede slimme stadstoepassingen

Onze missie:

“Smart City Design wil meerwaarde geven aan het wonen en leven in de hedendaagse samenleving door de inzet van slimme, duurzame en innovatieve producten die aangepast kunnen worden aan de functionele wens van de gebruiker.”

Smart City Design is opgericht door Velimir Jelović vanuit de gedachte en wens om duurzame producten te maken die er simpelweg nog niet zijn. Zodra iets met elektronica te maken heeft, heeft het de aandacht van Velimir.

Toen hij vanuit Kroatië naar Nederland kwam werd hij als snel elektricien voor grote industriële bedrijven en in 2020 stond hij aan de wieg van Smart City Design. Door goed te kijken naar wat er al in de markt verkrijgbaar is en het slim combineren van innovatieve producten werd de keuze gemaakt voor Kroatische producenten van Slimme bankjes, bomen, stoelen enz.

Het duurde niet lang of Velimir liet Johan Knopper aanhaken. Eveneens begaan met de onderwerpen innovatie en duurzaamheid en met een historie in het salesvak.

Samen wordt nu hard gewerkt om in Nederland en daarbuiten steden, parken, pleinen en andere locaties te voorzien van mooie, slimme en vooral duurzame producten.

 

 

op de foto, van links naar rechts:
Johan Knopper en Velimir Jelović