Solos

geavanceerd Smart City-dashboard

Solos is een geavanceerd Smart City-dashboard dat werkt als een besturingssysteem in een browser. Net als bij je computer, beland je wanneer je inlogt op Solos op het bureaublad, waar je al je bestaande applicaties kunt zien. Elke app bestuurt een ander product of een reeks functies van meer producten. Dankzij Solos kunnen steden nu eenvoudig elk deel van hun openbare ruimte in de gaten houden.

Sensoren-app

De Solos Sensors-app biedt realtime gegevens van alle aangesloten producten. Alle verzamelde informatie wordt gepresenteerd in grafiekvormen, met de optie om het aangepaste tijdbereik te zien. Alle gegevens kunnen worden geëxporteerd in een .xls- of .pdf-formaat.

Afvalbeheer-app

Solos Waste Management-app brengt een revolutie teweeg op het gebied van afvalbeheer. Met behulp van de app Afvalbeheer kunnen afvalinzamelbedrijven nu de exacte status van het afvalniveau in elke container weten en een optimale route creëren om afval alleen uit de volledig volle containers te verzamelen. In combinatie met het geavanceerde verdichtingssysteem in de Terra-afvalcontainers kunnen steden jaarlijks miljoenen euro’s besparen, de CO2-uitstoot aanzienlijk verlagen en de openbare ruimte schoner en gezonder maken.

Advertentie-app

Solos Advertising-app brengt een nieuwe ervaring in het beheren van DOOH-advertenties. Maak in een paar simpele stappen nieuwe campagnes, kies locaties en duur en je bent klaar om te gaan. Dankzij onze geavanceerde AI/ML-cameramodule op de Steora City-bank, kunt u nu zelfs informatie over voetgangers volgen, zoals het aantal voetgangers dat loopt of naar het scherm kijkt en zelfs hun geslacht. Voor het eerst in DOOH kun je nu filters gebruiken om optimale locaties te kiezen voor het publiek dat voor je displays loopt.

App voor productbeheer

Met de Solos Products-beheerapp kunt u nu al uw producten in een mum van tijd op dezelfde plek beheren. Wijzig productconfiguraties, naam of andere gegevens in slechts enkele eenvoudige stappen.

Administratie-app

Met de Solos Administratie-app kunt u eenvoudig en snel uw profiel, organisatie of producten beheren. Met de Administratie-app kunt u eenvoudig uw organisatie, gebruikersrollen en functies beheren die ze kunnen beheren.

Ondersteuning-app

De Solos Support-app biedt alle Include-ondersteuning op één plek. Met de Support-app kunnen gebruikers informatie vinden over de installatie en het onderhoud van producten, een probleem melden of nieuwe producten registreren.