Smart City Design

Innovatieve duurzame oplossingen

SMART CITY DESIGN ziet het als uitdaging stedelijke gebieden op te luisteren met innovatieve, verbonden en duurzame producten met een hoog rendement en gebruiksvriendelijkheid. Producten die zowel in samenhang met elkaar als ook zelfstandig kunnen worden gebruikt. Intelligente toepassingen aangepast aan de de functionele eisen/wensen van eigenaar en gebruiker. Hiermee wil Smart City Design meerwaarde geven aan wonen en leven in de  hedendaagse samenleving.

Met de hedendaagse technologie dient zich een unieke mogelijkheid aan om de openbare ruimte te transformeren op een manier die nog nooit eerder is gezien. Met behulp van innovatie en technologie creëren we duurzame energie en leveren wij eco-slimme high-techproducten. Allemaal ontworpen om de levensstandaard te verbeteren. Moderne top-design ontwerpen, weer- en vandalisme bestendig én vanzelfsprekend geheel gevoed door zonne-energie.

Smart solar bankjes

Intelligent straatmeubilair, topdesign dat past in de architectuur van verschillende stadscentra, pleinen, parken en winkelcentra. Vele  hedendaagse “smart toepassingen” als oplaadpunten, wifi, veiligheidscamera’s en HR LED schermen. Klik hier voor ons assortiment.

Smart solar boom

Stijlvol ontworpen producten voor gebruik in stedelijke en landelijke locaties, parken, luchthavens, winkelcentra, stadspleinen, toeristische voorzieningen en pretparken. Met decoratieve verlichting ’s nachts en een geïntegreerde bank voor 12 personen met oplaadpoorten voor gadgets, smartphones, laptops en e-bikes.

Smart solar palm

Innovatief, ecologisch ontworpen meubilair dat bestand is tegen weersomstandigheden, ideaal voor bijvoorbeeld, luxe spa’s en (hotel)zwembaden, (privé) stranden en strandpaviljoens. Uitgerust met vele technische snufjes. klik hier voor de mogelijkheden en specificaties

Smart solar ligstoel

Weersbestendige relaxstoel. Modern elegant zitcomfort. Perfect voor het buiten genieten in alle weersomstandigheden. Standaard uitgerust met koelventilator, USB oplader en LED verlichting. Uit te breiden met diverse opties. Ecologisch en zonne-energie gevoed.

Smart solar parasol

Stalen constructie met een parapluvormige luifel, die ’s nachts licht geeft met decoratieve verlichting en overdag tot 400W energie produceert. Uitstekend te combineren met een smart bench met oplaadpoorten voor gadgets. Stijlvol ontworpen product voor gebruik in stedelijke en landelijke locaties.

Smart solar containers en afvalbakken

Onze afvalcontainers kunnen tot 3 keer meer afval opslaan, waardoor de noodzaak voor frequente inzameling wordt verminderd. Met behulp van een slimme master-module controller en ingebouwde nauwkeurige afvalvolumesensoren kunnen containers onafhankelijk aangeven dat ze moeten worden geleegd. 

Solar powered

Cooling system

Ambient Lighting

Wifi

USB connectors

Wireless charging